روز شیراز

اطلاعات عمومی،سرگرمی،روانشناسی،پزشکی،گردشگری،طب سنتی

گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تنوع غذایی تبریز فرصتی برای جذب گردشگران

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبریز ضمن اشاره به برخورداری کلانشهر تبریز از تنوع غذایی، این شهر تاریخی را مقصدی ایده‌آل برای گردشگری خوراک دانست و بر لزوم بهره‌برداری از ظرفیت‌های آن تأکید کرد.


سید رامین اسبقی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تنوع کم‌نظیر غذاهای تبریز اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی خود، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به مقصدی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به گردشگری خوراک تبدیل کرد.


وی افزود: گردشگری خوراک به‌عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل می‌کند و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌سازد. ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی، تجربه‌ای متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.


وی با بیان این‌که گردشگری خوراک عامل رونق اقتصادی است، افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک کند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیم منظور از دیگ فولادی آبگرم چیست؟
بیشتر بخوانیم انواع رژیم غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *